Seizoenplaatsen

Camping de Kettingbrug biedt voornamelijk seizoenplaatsen waar uw stacaravan of chalet op geplaatst kan worden. Uiteraard zijn er ook seizoenplaatsen voor toercaravans. Bij iedere plaats is er ruimte beschikbaar voor het afmeren van uw boot en door de diverse slootjes is het in veel gevallen zelfs mogelijk uw boot voor de deur af te meren. Daarmee is het ook mogelijk om een hengeltje uit te gooien vanaf uw terras. Uiteraard zijn alle plaatsen voorzien van aansluitingen op elektra, water en riolering. Alle paden op de camping zijn verhard en de camping is verder voorzien van een fraaie grasmat.

Het stageld van de seizoenplaatsen varieert afhankelijk van de oppervlakte en de locatie van de plaats. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze camping, zodat wij u persoonlijk de mogelijkheden kunnen toelichten.

Momenteel beschikbaar:

Seizoenplaats voor een toercaravan

  • Plaats op een veld
  • Inclusief ligplaats voor één boot
  • € 2.050,- voor seizoen 2024 excl. stroomverbruik

Let op: Wij proberen het aanbod seizoenplaatsen zo volledig mogelijk weer te geven. Het meest recente aanbod staat niet altijd direct op onze website vermeld. Neem contact met ons op als uw wens er niet bij staat of als u vragen heeft.