Faciliteiten

Bij Camping de Kettingbrug geniet u van alle faciliteiten die u van een camping mag verwachten. Deze luxe ziet u dan ook terug in sanitaire voorzieningen, maar ook rondom de camping zoals een leuke speeltuin voor jong en oud en een heerlijk strand waar u kunt genieten van de natuur.

Sanitaire voorzieningen

Goed verzorgde sanitaire voorzieningen behoren tot de basis van een camping. In het ruime toiletgebouw van Camping de Kettingbrug kunt u vrij gebruik maken van de warme douches. De moderne wasserette beschikt over wasmachines, een wasdroger en een vouwtafel.

Speeltuin

Voor de jonge gasten is er een speeltuin met een schommel en een wip. Er ligt ook een grote berg zand waarmee zowel jong als oud zich vermaken met het bakken van zandgebakjes of met het bouwen van een heus zandkasteel.

Horeca

Op het terrein van de camping is geen kantine of restaurant. In de nabije omgeving zijn wel diverse restaurants en een snackbar te vinden.

Boothelling

Wat is er mooier dan uw boot meenemen op vakantie? De mogelijkheden zijn hiervoor bij Camping de Kettingbrug aanwezig. In overleg wordt er een ligplaats voor u geregeld en u kunt uw boot te water laten door middel van de aanwezige boothelling. Voor boten op de camping geldt een maximale hoogte van 150 cm ten opzichte van de waterlijn en een maximale diepgang van 60 cm i.v.m. de onderdoorvaart van de Kettingbrug.

Strand

Het strand van Camping de Kettingbrug biedt vele mogelijkheden. Het water in het Belterwiede wordt zomers wekelijks gecontroleerd door het Waterschap en is daarmee veilig voor een frisse duik. De aanlegsteigers maken het mogelijk dat het strand per boot bereikbaar is. Deze steigers worden tevens gebruikt door de hengelaars.

Supermarkt

Voor uw dagelijkse boodschappen, een broodje en een krant is er een supermarkt in Giethoorn. Deze is gelegen op 3,5 kilometer vanaf de camping.